1017231992825702 Connecticut'ta Ruhu dinlendiren bir ev...
top of page

BLOG

Connecticut'ta Ruhu dinlendiren bir ev...

Tam da burada yaşamak istiyorum dediğim bir yer! Ama hiçbirşey değişmeyecek,hirbirşey yerinden kalkmayacak. Çünkü tamamıyla

ba-yıl-dım!

Yemek Bölümü

Birçok proje görüyoruz dünyadan, kabul ediyorum harikalar! Tasarım, kullanış ve tertemiz işçilikleri ile dönüp dönüp baktıran işler oluyor, inanılmaz da ilham veriyorlar.

Ama tam da bir modacının defilesini izler gibi ''normal yaşamda nasıl olur ki'' diye sorduğumuz kıyafetlere benzeyen evler çıkıyor ortaya. Evet çok cool, çok sanat , çok gösteriş ama yaşamdan çok show hissi veriyorlar ve herkese hitap etmiyor biliyorum.

Ama bu proje bir harika! Gelin birlikte inceleyelim,

Becca Casey, bugün keşfettiğim New Yorklu bir içmimar. Connecticut'ta bir konut projesi.

İlk bakışta traditionel bir ev gibi dursa da, incelediğinizde yalınlığıyla çağdaş bir proje olduğunu kanıtlıyor.Sakin paleti, rustik, modern, antika ve yeni kombinasyonu tek kelime ile harika sonuçlar vermiş.

Evin beyaz duvarları ve içeriye bolca giren gün ışığı oldukça ferah bir etki oluşturmuş.Girişte yer alan ''centre table'' / orta masa ise hem  çok davetkar hem de oldukça kullanışlı bir düşünce.

Paletinde ki renklere hayran olduğum bu evde, mobilyalarda kullanılan çağla yeşili,zeminde ki ziyah/beyaz çiniler, hasırlar ve doğal dokularla birleşmiş.

Mutfakta yine yeşilin bu tatlı tonu ile kırık beyaz mobilyalar, ahşaplar, zeytin dalları harika bir ahenk içinde, tüm bunların yanında endüstriel doğramalar, tabureler ve çizgili desenlerde geçen antrasit tonlarla dinamizmi de elden bırakmıyor.

Tüm mahallerin birbiri ile uyumu dikkat çekici.Salon da aynı şekilde dingin, sıcak,samimi.. Eames Lounge Chair gibi ikon bir tasarım koltuğun yer alması ve pirinç gibi materyeller ile çağdaşlığı her detayda hissettğiriyor.

Renkler, dokular, materyeller çok güzel olsa da burada ki en önemli nokta tüm  bütünlük hissi.Projeniz ne olursa olsun, geniş çerçeveden bakıp bir bütün olarak ele aldığınızda, emin olun ortaya mutlaka çok güzel işler çıkacaktır.

Proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için ve içmimar Becca Casey'i daha fazla incelemek için bu adrese bakabilirsiniz.

Sevgiler

Hande

bottom of page
1017231992825702